Kontaktirajte nas / Saveti za čišćenje

 

Saveti za čišćenje

Saveti za čišćenje

Korisni saveti da na kreativan način održavate vaš dom čistim i zdravim.

Tradicionalno odstranjivanje prašine: neefikasno i štetno.

Otklanjanje prašine iz kuće na stari način sa krpama i mirisnim sprejevima je neefikasan a može biti i štetan. To je zato što se prašina recirkuliše, a hemikalije se unose u životno okruženje koje može biti izuzetno opasno za osobe koji pate od alergije i bolesnike sa astmom. BEAM Electrolux centralni usisni sistemi sa raznim adapterima za otklanjanje prašine uštedeće vam puno energije u čišćenju i otklanjanju prašine. Sistem BEAM Electrolux uklanja 100% kontaktne prašine, grinja, polena i drugih alergena i odvlači ih dalje iz životne sredine do kante za smeće na dnu centralnog usisivača koji se obično nalazi u garaži ili podrumu. Redovno dubinsko čišćenje sa sistemom BEAM Electrolux znači da ćete lakše da dišete jer ćete otkloniti prašinu iz vašeg doma.


Tepih i tapacirani materijal: Da li možete živeti s tim?

Neke osobe sa alergijom i astmom mogu tolerisati tepihe, draperije, žaluzine i tapacirane elemente, drugi ne mogu. Da li treba da uklonite ove predmete iz vašeg okruženja, trebalo bi da utvrdi vaš lekar. Samo 20% pacijenata kojima su savetovali da uklanjaju svoj tepih zapravo rade. Sa sistemom centralnog usisavanja BEAM Electrolux ove promene možda neće biti neophodne. Konsultujte svog lekara.


Kreativne upotrebe i svakodnevni saveti za Vaš usisivač

Usisajte otvor za peć jednom mesečno kako biste uklonili prašinu i prljavštinu i poboljšali efikasnost same peći.

Uklonite mrvice oko i između električnih uređaja sa nekim od adaptera za usisavanje.

Uklonite jastuke sa sedećih garnitura i kauča i koristite vakuumske priključke da biste sakupljali prašinu, prljavštinu i ostatke koji su pali u pukotine na njima.

Očistite plafonske ventilatore i lampe najmanje jednom mesečno, koristeći razne dodatke, četke za otklanjanje prašine.

Prašine sa knjiga na policama bar jednom mesečno usisajte.

Očistite detektore dima sa odgovarajućim priključkom za usisavanje prašine najmanje dva puta godišnje, najbolje kada menjate baterije.

Da biste sprečili zadržavanje polena i prašine, očistite unutrašnje ivice otvorenih prozora, kvake kao zaptivni deo oko prozora.

Napravite red na radnom stolu, pultovima, sklonite sve nepotrebne predmete sa kojima povećavate dodatne površine za sleganje prašine i skrivenih alergena.


Inovativni pribor za čišćenje i skupljanje otpadaka

VacPan: Najbrži način da pokupite smeće!

Ugrađeni VacPan ili kako ga mi zovemo kuhinjski adapter je tako dobra i praktična stvar da ga mora imati svako domaćinstvo! Nema više saginjanja da bi pokupili prljavštinu sa lopaticom: mrvice, prosut šećer ili brašno u kuhinji, uneto osušeno blato utpalo sa cipela u predsoblju. Samo metlom dovučete do otvora kuhinjskog adaptera i dodirnite prekidač i smeće nestane.


Kliknite ovde da biste videli video: Kako VacPan funkcioniše?

Frižideri: Ne utiču baš povoljno na bolesnike sa alergijom.

Frižider deluje kao snažan magnet koji privlači prašinu i alergene, koji se zaustavljaju ispod i iza uređaja. Kada se motor uključi i isključi, sitne čestice prašine počinju da lebde, stvarajući ključni izvor iritacije za bolesnike sa alergijom i astmom.

Do sada je uklanjanje prašine bilo teško jer se frižider morao pomeriti.

Sada sa BEAM alatom dužine od 90cm lako se čisti ispod i iza frižidera i drugih aparata i namještaja koji se teško pomeraju. Ovaj uski priključak sklizne ispod i iza uređaja i tako brzo i lako uklanja zarobljenu prašinu, prljavštinu i alergene.

Kliknite ovde da biste videli video: Kako se koristi dugački adapter od 90cm-ra?Set priključaka za negu automobila
Sa BEAM Electrolux setom za čišćenje automobila lako i jednoznostavno možete ukloniti prašinu, prljavštinu i ostatke sa tepiha, tvrdih površina i tapacirunga, tako da je odličan alat za čišćenje vašeg automobila ili kamiona. Svestrani dodaci, uključujući i četku za tapacirung, okruglastu četku za prašinu, alat za pukotine i kompaktno crevo koje se sa 3 može izvući na 8 metara sa 360° okretnom ručkom, učiniti čišćenje i jednostavno čak i udaljenim uglovima unutrašnjosti auta ili kamiona.


Kliknite ovde da biste videli vide: Kako se koristi kompletu za negu automobila?
Saveti za čišćenje