PROIZVODI BEAM Electrolux / USISNE MA��INE Electrolux

 

USISNE MAŠINE Electrolux

Vrhunske performanse sa čistijim vazduhom - ugrađeni usisivač
Jedan zgodan uređaj sistema za centralno usisavanje bi trebalo da bude sastavni deo svakog domaćinstva, jer je dizajniran tako da u potpunosti ispunjava potrebe efikasnog čišćenja svakog doma.

Sa elegantnim dizajnom i izuzetno efikasnim performansama
Electrolux centralni usisivači dizajnirani su tako da zadovolje sve tehničke karakteristike ostalih naprednih proizvoda. To je ugradno rešenje za čišćenje kuće, koje vam omogućava lakše i jednostavnije čišćenje plus daje vam zdraviji životni prostor, što je velika prednost u odnosu na klasične usisivače.

Ništa kao čist vazduh
Istraživanje kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru pokazuje da su prostori koji su dobro izolovani sa nezadovoljavajućom ventilacijom i vlagom često 2 do 5 puta zagađeniji od spoljašnjeg vazduha. Electrolux Oxygen centralni usisni sistem ima jedinstven sistem dvostruke filtracije. Na prvom mestu, GORE-TEX samočistivi filter nudi bezbedne performanse i nema potrebe da se koriste papirne kese.

Briljantan dizajn
Electrolux Oxygen centralni usisni sistem je elegantan i tih, a istovremeno robustan i moćan. Uređaj sa displejem nudi praktične, korisne informacije na displeju. Set za čišćenje je dizajniran za optimalno uklanjanje nečistoća i sakupljanje prašine, a sâm centralni usisivač je tih. Electrolux Oxygen centralni usisni sistem je dizajniran za sve one koji žele čist i zdrav životni prostor.

Pouzdanost ugradnje
Centralna usisna jedinica se postavlja u sekundarni prostor, kao što je podrum, garaža ili pomoćna prostorija. Povezuje se sa sistemom cevi unutar prostora u kome živite i radite. Sistem cevovoda se može instalirati u toku gradnje novog objekta ili se može ugraditi i u već postojeći objekat. Zidne utičnice se strateški postavljaju, kako bi sa se usisnim crevom od 9 metara moglo usisati svaka površina, svaki ćošak vašeg životnog prostora. Uvek je tu kada vam zatreba, samo priključite crevo u zidnu utičnicu i usisavate.

USISNE MAŠINE Electrolux