Kontaktirajte nas / Moj dom, moj BEAM

 

Moj dom, moj BEAM

Vaš dom, gnezdo vaše je u centru svega. To je mesto gde se okupljate jedete i negujete se. Vi ulažete u njega jer štiti vašu porodicu, daje izvor ponosa i predstavlja sredinu svakodnevnog života vaše porodice.

U BEAM Electrolux-u, razumemo tu specijalnu vezu. Mi smo u srcu stvaranja čistog okruženja i omogućavamo vam da uživate u vašem domu. Mi težimo da budemo deo svakog poglavlja vašeg života, pomažući vama i vašoj porodici da se razvijate.INVESTIRAJTE U VAŠ DOM


Verujemo da zaslužujete čist i svež dom. Mi puno ulažemo da uvidimo pogodnosti i pružamo alate koji na odgovarajući način pomažu u vašem životu. Otkrijte zašto je ulaganje u sistem za centralno usisavanje BEAM Electrolux najbolji izbor za ponosne vlasnike kuća.


VIŠE OD 60 GODINA SAVRŠENSTVA

Već više od 60 godina BEAM je vodeći proizvođač centralnih vakuumskih sistema sa dugom linijom inovativnih proizvoda.

Najbolji proizvodi u klasi koji su sada dostupni u preko 50 zemalja!

Kupci BEAM Electrolux uređaja rade to sa poverenjem. Kada jednostavno želite najbolje u svom domu, želećete BEAM Electrolux sistem za centralno usisavanje.KRATAK ISTORIJAT

POČECI
Beam od Electroluk Central Vacuum Sistems, sa sedištem u Charlotte, NC, počeo je da radi kao BEAM Manufacturing Co., proizvodnju mašina za pranje rublja, mašina za pranje sudova i skutera "Doodlebug" koji su postali poznati tokom Drugog svetskog rata kada je stupio na snagu benzin.

FOKUS NA ČISTOĆI
Godine 1957. kompanija BEAM Manufacturing bila je prodata, a BEAM Industries se pojavio na čelu sa R. L. Sampson-om. Kompanija se fokusirala isključivo na centralne vakuumske sisteme. Tokom narednih 60 godina ta nesporna tehnologija postao je i lider na tržištu u industriji centralnih usisivača. Akvizicija kompanije BEAM Canada 1997. godine cementirala je Electrolux kao globalnu snagu u centralnim usisivačima.

GLOBALNI LIDER
Trenutno, oko jedne trećine svih centralnih vakuumskih sistema na svetu proizvodi BEAM. Naša vizija je raditi na pravljenju centralnih vakuumskih sistema u novim američkim kućama i razvijanju vodećeg tržišta BEAM-a u Kanadi i na međunarodnom nivou.