Kako sistem funkcioniše / Kako sistem za centralno usisavanje BEAM Electrolux funkcioniše?

 

Kako sistem za centralno usisavanje BEAM Electrolux funkcioniše?

BEAM centralno usisavanje - Akvamatik dooBEAM Electrolux centralni usisivač koristi specijalno dizajnirane antistatičke cevi instalirane u zidovima. Preko ovih cevi se prenosi 100% prljavština, prašina i alergeni iz životnog prostora do samog centralnog usisivača koji se obično nalazi u garaži, ostavi ili u podrumu. Sva ta prljavština se skuplja u kanti za smeće na dnu centralnog usisivača, a usisani vazduh pun mikroprašine izlazi u atmosferu preko izduvne grane.

Da biste aktivirali sistem za centralno usisavanje, jednostavno ubacite laka creva u zidnu utičnicu centralnog vakuumskog sistema. Većina kuća će obično imati prosečno jedan do tri zidnih utičnica. Fleksibilno lagano usisno crevo vam omogućava da se lako krećete iz prostorije u prostoriju bez potrebe da teglite težak uređaj kao kod usisavanja sa klasičnim usisivačima, kod kojih postoji još problem da se često udara o zidove ili dragoceni nameštaj, da ne govorimo da je i vađenje kese za smeće prilično komplikovano kod njih.

BEAM Electrolux sistemi za centralno usisavanje su mnogo tiši od većine prenosnih usisivača, jer se jedinica za centralno usisavanje nalazi van životnog prostora, a kod klasičnih usisivača je usisivač u toku rada u istoj prostoriji koju čiste.

Sistem za centralno usisavanje

  1. Cev instalirana kroz unutrašnje zidove, potkrovlja, podruma i ostalih prostorija povezuje zidne utičnice sa centralnim usisivačem.
  2. Svaka strateški postavljena zidna utičnica vam omogućava usisavanje otprilike 70-80 kvadratnih metara.
  3. Centralni usisivač se nalazi udaljen od stambenog prostora, obično u podrumu, garaži ili u nekoj drugoj pomoćnoj prostoriji.
  4. Inovativni pribor kao što je VacPan može se ugraditi u sistem za dodatno olakšanje čišćenja.